Helhetsuppdrag

Ett helhetsuppdrag innebär att jag skapar hela din hemsida – från ingenting till lanseringen av en färdig hemsida. För att komma igång så kommer jag först att be dig svara på några grundläggande frågor så att jag får en uppfattning om vad det är för omfattning på uppdraget. Antingen går vi igenom frågorna tillsammans eller så kan du få ett formulär att mejla tillbaka till mig. 

Olika alternativ kan vara allt från att bygga en hemsida helt från scratch till att välja en mall från exempelvis WordPress. Faktorer kan också vara hur mycket trafik som väntas till sidan, om den ska vara lösenordsskyddad och om du vill blogga på din hemsida. Svaren på frågorna kommer att ligga till grund för en offert med förslag på upplägg och kostnad som du får av mig.

Uppdatering av existerande hemsida

Du kanske redan har en hemsida men skulle vilja ha hjälp att uppdatera eller bygga om den? Då vill jag först kika lite på den och sen får du gärna berätta vad du gillar med sidan idag, vad du skulle vilja göra annorlunda och hur du tänker dig den nya sidan. Sen kommer vi överens om omfattning, tidsramar och kostnad.

Support och rådgivning

Om du har behov av support då och då när du hanterar din hemsida så kan jag hjälpa till. Det kan handla om att lägga till funktioner, översätta eller redigera texter, förbättra läsbarheten, börja blogga, lägga till fler sidor eller flikar, länka till sociala medier eller tänka nytt kring design. Ibland kanske du inte har tid att göra uppdateringar själv eller så har du fastnat med något mystiskt felmeddelande. Du kanske vill ladda upp nya produktblad på ett snyggt sätt eller skapa ett resursarkiv som man bara kommer åt om man är betalande kund till dig. Smått som stort, det finns hjälp att få när du inte vill eller kan lägga tiden som krävs för att det ska bli som du vill ha det.